Женьшеневий улун "Huang di" 50 грам

Женьшеневий улун "Huang di" 50 грам від компанії Дон Пуер:  Ціна = якість! - фото 1
295 ₴
Мін. сума замовлення 400 ₴
Немає в наявності

Доставка

Укрпошта
45 ₴
Нова Пошта
70 ₴
Детальніше про доставку

Оплата

Післяплата
Оплата на картку «Приватбанк»

Характеристики

Код товару
r113
Країна виробництва
Китай
Тип
улун (зелений чай)
Інгредієнти
натуральні
Походження
китайський
Форма випуску
байховий (розсипний)
Упаковка
інше
Додаткова обробка
відсутнє
Подарункова упаковка
ні
Склад чаю
моночай
Тип смакового інгредієнта
без добавок
Действие
Снижение аппетита, Липолитическое, Выведение излишков жидкости, Выведение шлаков, Расщепление жировых отложений, Вывод токсинов, Сокращение жировых отложений, Ускоряет процесс обмена веществ, Нормализация липообмена, Блокирует синтез жиров
Показати повністю
Форма выпуска
Упаковка
Производитель
Пвинция Фуцзянь, Уэшань
Вес
100 г
Фасовка
50 г г

Опис

1. Женьшень улун (Жень Шень улун) - особливий китайський чай, що поєднує в собі корисні властивості кореня женьшеню, що здавна застосовується в китайській медицині, і власне чайного листа.

2. Традиційно Женьшень улун виготовляють із тайванської сировини, зібраної високо в горах або на середньогір'ї. За основу для Женьшень улуна береться, як правило, слабко або сильно ферментований чай.

3. Буває і материковий Женьшень улун, якістю не поступається тайванському. Сировину для материкового Женьшень улуну збирають у південній частині провінції Фуцзянь.

4. Женьшень улун також називають «Нефритовий» через схожість гранул готового чаю з цим каменем, що шанується в Китаї. Інша, менш відома назва Женьшень улуну – Лань Гуй Жень. Лань Гуй Жень виготовляють на основі південнофуцзяньських улунів.

5. При виробництві Женьшень улуна використовується як корінь женьшеню, а суміш із кількох цілющих рослин. Найчастіше компанію женьшеню складають солодка і падуб широколистий, він же кудін.

6. Згідно з найпоширенішою технологією виготовлення Женьшень улуну, свіжий корінь женьшеню висушують на сонці, а потім перемелюють на порошок. На цьому етапі до женьшеню додають інші лікарські рослини. Потім чайний лист обвалюється в цьому порошку і скручується, набуваючи характерного вигляду синювато-зелених гранул. Розмір гранул або «камінців» залежить від сорту та якості вихідної сировини.

7. Колір готового настою Женьшень улуна спочатку золотаво-смарагдовий, у міру заварювання переходить у бурштиновий. Смак яскравий, трохи в'язкий, пряний, з фруктовими відтінками та вираженою насолодою посмаку, в якому домінують ноти женьшеню та солодки. Аромат з ніжними квітковими тонами та легко впізнаваною, женьшеневою нотою.

8. Заварювати Женьшень улун найкращої протоки, в глиняному чайничку або гайвані, на одну заварку - 5 грам чаю. При заварюванні в скляному посуді можна спостерігати перетворення «нефритового каміння» на зріле чайне листя. Температура води становить близько 90 градусів. Якісний Женьшень улун витримує 8-10 заварювань протокою, стаючи все менш «женьшеневою» і «чайною».

9. Женьшень улун має виражений тонізувальний ефект, підвищує розумову та фізичну працездатність, сприяючи відновленню після перенапруги та стресу, стимулює імунітет та підвищує потенцію (корінь женьшеню здавна цінувався як джерело «чоловічої сили»). Крім того, Женьшень улун прискорює обмін речовин, знижує рівень холестерину, зміцнює стінки судин, цілюще впливає на стан шкіри, надаючи дію, що омолоджує.

10. Пити Женьшень улун слід у першій половині дня, через 20-30 хвилин після їди. Випитий натщесерце, Женьшень улун може викликати чайне сп'яніння, що виявляється слабкістю, легким запамороченням та загостреним почуттям голоду. Щоб позбавитися цих симптомів, чай можна «заїсти» сухофруктами. Правильно заварений та випитий, Женьшень улун дарує енергію, тепло, радість та натхнення. Урожай 2023 року

Подібні товари